Gonzo’s quest

Een van de online video slot machines van Netent is gonzo's quest. Het is een mooie online video slot machine welke start met een mooie animatie waarin je Gonzo ziet. Hij is op zoek naar de grote schat. Het is een online video slot machine met mooie geluidseffecten en ook met mooie animaties. Er zijn trouwens geen draaiende rollen, maar er is wel een Avalanche functie. Hierdoor wordt het hele spel nog meer bijzonder.

De details van deze slot machine van Netent

De gonzo's quest online slot machine heeft een uitbetalingspercentage van 96 procent en is een videoslot machin met vijf rollen en met een maximum van twintig winlijnen. E is een Avalanche functie met free falls. Ook zijn er natuurlijk wild symbolen om je te helpen om sneller een prijs te winnen. Het plezier gehalte is hoog en ook de kans op het winnen van een prijs. Een uitstekende combinatie zou je zeggen. Toch?

De avalanche functie

Deze functie houdt in dat er geen rollende wielen zijn, maar vallende blokken. Ze vallen op de plekken waar normaal gesproken de symbolen van de rollen zouden staan. Het is heerlijk te zien. Het is ook mogelijk om een lawine van symbolen te zien als je een prijs wint of winnen combinatie op de wielen. Iedere keer als er een lawine is dan gaat de winst vermenigvuldiger omhoog tot je het maximum hebt bereikt. Het hoofdspel kent een vermenigvuldiger van maximaal vijf. Bij de Free falls is de vermenigvuldiger maar liefst vijftien. Het is dus heerlijk om hier gebruik van te maken.

Een goede kans op winst!

Wacht niet langer en weet welke verschillende kansen er op jou wachten als je naar deze gokkast van Net Entertainment gaat in een van de vele internetcasino's. Kies een betrouwbare goksite om volop te kunnen genieten van het spel.

Legaal gokken in Nederland bij:

Error: Cannot create object